Full relax - 1 óra access bars kezelés + 1 óra doterra aromatouch masszázs. Ha meg akarod ajándékozni magadat valami különleges és nagyon megnyugtató élménnyel, akkor ezt mindenképpen ki kell próbálnod. :-)


  • Kategória: Masszázsok
  • Időtartam: 02:00 Óra
  • Cím: Pécs, Kodolányi János utca 23, Magyarország (Térkép)
  • További információk: BEAUTY GARDEN SZÉPSÉGSZALON

Ár:15000Ft

 

Leírás

Cél a teljes kikapcsolódás!!!

Ez a relaxáló kezelés oldja a blokkokat és feltölti az egész testet energiával, hogy közben meg is szabadítja a mindennapi stressztől és feszültségtől. 

Jó szívvel ajánljuk azoknak, akik enyhítenének fáradtságukon, hétköznapjaikban tapasztalható kimerültségükön - hiszen a kezelés lehetővé teszi a túlterhelt, görcsös izmok, ízületek teljes ellazulását, a fájdalmak feloldását. A kezelés során a vendég környezetével összhangba, nyugalmi állapotba kerül, közérzete javul, így helyreállhat benne a test és a lélek harmóniája. 

ACCESS BARS: 

Az Access Bars egy gyengéd kézrátételes módszer, amelyet Gary Douglas mutatott be a 90-es évek elején. 32 energiasávból áll, amelyek az agyadon át és körben futnak. Ezek a barok bizonyos "bar pontokat" kötnek össze, és az élet különböző területeivel és aspektusaival vannak összefüggésben. Az Access Bars kezelés alatt a kezelő finoman megérinti ezeket a pontokat, hogy feloldja/semlegesítse a gondoltok, stb. elektromagnetikus töltését, amelyek korlátozhatnak téged az érintett életterületeken.

Bővebben a kezelésről

AROMATOUCH MASSZÁZS:

AromaTouch masszázs. Egy gyengéd, mégis erőteljes hatású, illóolajos kezelés. Az AromaTouch technika egy speciális olajokat alkalmazó technika, amit dr. David Hill fejlesztett ki. Ennek a masszázsnak a hatékonysága a felhasznált olajkeverékekben és esszenciális olajokban és az alkalmazott mozdulatokban rejlik. 

Bővebben a kezelésről

Bejelentkezés telefonon: 

Eckert Péter

06302770701