Aromaolajos masszázs doterra esszenciális olajokkal. A masszázs terápiának egyszerre van felemelő, energiaszintnövelő, ugyanakkor nyugtató, egyensúlyteremtő hatása, testünk és lelkünk számára egyaránt.


  • Kategória: Masszázsok
  • Szolgáltatás időtartama: 01:00 Óra
  • Cím: Pécs, Kodolányi János utca 23, Magyarország (Térkép)
  • További információk: BEAUTY GARDEN SZÉPSÉGSZALON
  • Ár:9000Ft

 

Leírás

A gerincvelő a gerincesek központi idegrendszerének része, amely a csigolyák alkotta gerinccsatornában helyezkedik el, és közvetlen folytatása az agynak. A gerincvelő az első és második ágyékcsigolya közötti szintig található, nem terjed ki a teljes gerinccsatornára. Férfiakban körülbelül 45 centiméter hosszú, míg nőkben kb. 43 cm. Fő feladatai a különböző érző ingerületek továbbítása a környezetből és a test belsejéből az agy felé (mint például tapintás, a hő érzékelése, a fájdalom érzékelése) és fordítva, az agy „parancsainak” továbbítása a periféria felé (ezek elsősorban motoros parancsok). Ezenkívül autonóm tevékenységekre is képes, mint például a reflexív. (Wikipédia)


A gerinc az ízületein keresztül az emberi test minden szervébe idegszálakat továbbít,  test megfelelő szervének munkájához vezet, amelyhez kapcsolódnak. 
Amikor olajokat viszel a gerincre, nemcsak annak a jótékony olajnak a hatását kapod, hanem egyszerre több száz idegvégződést is serkentesz, ami támogathatja az egészségünket az egész testben. Ha bizonyos területeken támogatására van szükséged, íme néhány javaslat arra hogy milyen olajokat alkamazz  a legjobb hatás érdekében. 


AromaTouch masszázs. Egy gyengéd, mégis erőteljes hatású, illóolajos kezelés. Az AromaTouch technika egy speciális olajokat alkalmazó technika, amit dr. David Hill fejlesztett ki. Ennek a masszázsnak a hatékonysága a felhasznált olajkeverékekben és esszenciális olajokban és az alkalmazott mozdulatokban rejlik.

Az AromaTouch technika speciális olajok segítségével a test meridiánjait és energiaközpontjait stimulálja, ezzel egyensúlyba hozza a szervezet működését, megújítja, felfrissíti a testet. A 40-50 perces kezelés alatt a háton, talpon és tenyéren, illetve a fej hátsó részén és a füleken történik a kezelés.

A doTERRA garantáltan tiszta minőségű illóolajai 100%-os tisztaságúak, természetesek és mentesek a szintetikus vegyületektől és szennyeződésektől. Az olajok tapasztalt felhasználói egy pillanat alatt felismerik doTERRA minőséget. A doTERRA illóolajok használhatók egy- vagy többféle növényből előállított esszenciaként belélegezve vagy párologtatással, külsőleg a bőrre alkalmazva, sőt még belsőleg is.

Az AromaTouch masszázs nyolc, meghatározott sorrendben alkalmazott tiszta illóolaja terápiás hatással és összetétellel rendelkezik. A nyolcféle illóolaj összesen 23 növényből áll össze, és egyik sem tartalmaz töltőanyagokat, mesterséges összetevőket, szennyező anyagokat. Jelenleg ezek a tanúsított, tiszta és terápiás minőségű olajok a világon a legbiztonságosabb és legkedvezőbb hatásúak.

Ez a masszázs erősíti az immunrendszert, segít a gyógyulásban. A kezelés remekül ellazít, javítja a hangulatot és növeli az energiát. Így tökéletes megoldás stressz, trauma vagy energiahiány kezelésére is.Az AromaTouch masszázsnál a 8 illóolajat meghatározott sorrendben használom. Az első két olaj, a Balance és a Levendula megnyugtat, ellazít, őket a stressz csökkentésére használjuk. A második kettő, a Teafa és az On Guard vírus- és baktériumölő, tisztító és gyulladáscsökkentő hatásúak, ők az  immunrendszert támogatják. A harmadik pár az AromaTouch és a Deep Blue keverékek, melyek ellazítják az izmokat, illetve melegítő hatásúak. És végül a Vadnarancs, ami energizál és vitalizál, és a Borsmenta, mely általános élénkítő hatású, a homeosztázist, a szervezet belső egyensúlyát támogatja.