Gyermekkorom óta érdekel az egészséges életmód, a szépségipar és az illatok varázslatos hatása, valamint az emberekkel való kommunikáció.

A masszázs világában ezt mind megtaláltam, hiszen az érintésnek és a megfelelő illóolajok használatának a mai felszínes világunkban egyre nagyobb ereje van.

A karrier, a család és a pörgős hétköznapok mellett, mindenkinek jár egy kis kikapcsolódás, pihenés, kényeztetés, mikor saját magára figyelhet és egy picit kiszakad a mókuskerékből és elfelejti a problémáit.
Munkám során egyre több vállalkozó kezdett el hozzám járni, ezért úgy döntöttem, hogy a pörgős, stresszes életmód által kialakult problémák specialistája leszek.

Masszázsom az évek alatt így főleg a stressz oldásra és a hátfájásra specializálódott, ami kimondottan a sikerorientált emberek életét nehezíti meg.

Az emberek 80-85 százaléka Magyarországon úgynevezett krónikus degeneratív betegségekben hal meg, többek között szív- és érrendszeri betegségben, daganatos megbetegedésben vagy a cukorbetegség szövődményeiben. Ezek egyértelmű összefüggést mutatnak a táplálkozással és az életmóddal.

Azonban nem törvényszerű, hogy így legyen. Ezek az állapotok nemhogy megelőzhetőek, de bizonyos stádiumban még vissza is fordíthatóak az alkalmazott táplálkozástudomány módszereivel. Ez egy olyan új tudományág, amellyel az állapotok jelentős része kordában tartható.

Több mint 20 éve foglalkozok a helyes táplálkozással és több száz terméket, táplálékkiegészítőt megismertem az évek alatt. Rengeteg termék van a piacon és a hangzatos marketing eladja még a “szar” termékeket is, így sokszor csalódunk és nem ismerjük ki magunkat ebben az útvesztőben.

Csak olyan terméket ajánlok Neked, amit Én is kipróbáltam és valóban működik, garantáltan azt tudja, amit a gyártó ígér róla.

Hiszek abban, hogy a megfelelő terápiákkal és termékek fogyasztásával megelőzhetőek a betegségek.
Hiszek a természet erejében.
Hiszek a magas minőségben, és hogy mindannyian a legjobbat érdemeljük.
Hiszek abban, hogy szeressük, amit csinálunk, és tegyük azt szenvedéllyel.
Hiszek abban hogy álmaink valóra válhatnak, aminek legjobb példája, hogy azt csinálhatom, amit szeretek és amiben hiszek.
Hiszem azt is, hogy neked is számít mindez, és tudok neked adni valamit, ami jobbá teszi az életedet.

Mindig is azt éreztem, hogy ha valami jó és segít az embereknek, azt meg kell osszam, terjeszteni kell az igét, hogy minél több emberhez eljusson az információ és tudjanak maguknak segíteni ezzel.


Küldetésem az életmódváltással és táplálkozással kapcsolatos igényes, tudományosan megalapozott, ismeretterjesztés.

Sok szeretettel várlak PÉCSEN és HARKÁNYBAN, ha a lazítás mellett a színvonalas társaság is fontos neked!
Ha úgy érzed szükséged van rám, hívj bátran!

Eckert Péter
06302770701


Nézz körül a többi weboldalon is, hátha találsz olyan információt, ami hasznodra lehet. :-)
CBD BOLT PÉCSEN - www.cbdpecs.hu


Rólam image