Az előírások maradéktalan, fegyelmezett betartása garantálja a súlyvesztést, a test zsírszázalékának illetve a zsigeri zsír értékének csökkenését, valamint ezzel párhuzamosan, egyidejűleg az izomzat épülését.


  • Kategória: Táplálkozási tanácsadás
  • Időtartam: 01:00 Óra
  • Cím: Pécs, Rákóczi út 46, 7621 Magyarország (Térkép)
  • További információk: Kereskedők Háza - Masszázskuckó

Ár:5000Ft

 

Leírás

Hogy működik a ZSÍRGYILKOS DIÉTA?

Teljesen kiiktattam a cukrot és a szénhidrátot az életemből, miközben annyi speciális tejsavó fehérjét viszek be a szervezetembe, mint profi testépítő. A csökkentett szénhidrátbevitel azt eredményezi, hogy a májam a zsírokat zsírsavakká és ketonokká alakítja, amelyek biztosítják a testemnek a szükséges energiát. 2 hónapja váltottam erre az életmódra, és azóta már megszokta a szervezetem, hogy nem kap szénhidrátot, hanem alternatív üzemanyagot gyárt a saját zsírraktáraim felhasználásával. A fehérjék mellé rengeteg zöldséget és plusz vitamint fogyasztok, hogy ne alakuljon ki semmilyen hiány a szervezetemben.

Mennyire egészséges ez az étrend?

Kutatások bizonyítják, hogy senkinek sincs szüksége szénhidrátra, ez csak egy mítosz, amit a gyógyszeripar sulykolt belénk, csakúgy, mint a fehér cukor fogyasztását, amiről tudjuk, hogy mennyire káros hatása van a szív- és érrendszerre.

Amióta így élek, sokkal egészségesebbnek és energikusabbnak érzem magam és a véreredményeim is sokkal jobb értékeket mutatnak, mint korábban.

10 kilót fogytam tisztán zsírból és keveset eszem sokszor, rengeteg vizet iszom, és sokkal fittebb vagyok, mint valaha. A bőrömön abszolút nem látszik a fogyás, sőt sokkal puhább és feszesebb lett és az izomösszetételem is megnőtt, úgy hogy nem mozgok többet, mint korábban.

Csak jót tudok mondani erről a diétáról és szívből ajánlom mindenkinek, aki tényleg elhatározta, hogy le akar fogyni.


Szóval összefoglalva….. ez egy k..va gyors és jó módszer, hogy újra formába hozd magadat!!! J

Gyere és kezd el minél előbb, hogy gyorsan elérd az álom súlyodat és alakodat!


ÉHEZÉSMENTES ZSÍRGYILKOS DIÉTA – pofonegyszerűen és hatékonyan diétázhatsz.