A mai rohanó, stresszel telített hétköznapokban mindenkinek szüksége van a masszázs áldásos hatására. Ez az egyik legegyszerűbb és legtermészetesebb módszer, amellyel betegségeket előzhetünk meg, megőrizhetjük egészségünket, teljesítőképességünket, szépségünket, relaxált állapotba kerülhetünk és ez által stressz oldó hatást is fejt ki.


  • Kategória: Masszázsok
  • Időtartam: 00:50 Óra
  • Cím: Pécs, Kodolányi János utca 23, Magyarország (Térkép)
  • További információk: BEAUTY GARDEN SZÉPSÉGSZALON

Ár:7000Ft

 

Leírás

Egész szervezetük működését befolyásolja. Feszessé teszi, vagy ellazítja az izmokat, javítja a vérkeringést, enyhíti számos megbetegedés tüneteit, panaszait. Az izomfeszültség gátolja a test szabad mozgását, így stressz csomók alakulnak ki főleg a nyaki-válli szakaszon. A relax masszázs segít visszanyerni fizikai és testi- lelki egyensúlyunkat. Enyhíti a stressz hatásait, fokozza az izmok teljesítő képességét, jobb alvást biztosít, javítja a bőr állapotát, enyhíti a krónikus fájdalmakat. A masszírozás idegrendszerre gyakorolt nyugtató, stresszoldó hatását mindenekelőtt a kéz melege, a kifejtett nyomás és az érintés ingere váltja ki. A bőr,gyógyító energiákat közvetít, a felületén található idegvégződések érzékelik a bőrt érő ingereket, melyeket az idegpályákon keresztül a központi idegrendszerbe juttatnak. Az agy feldolgozza a kapott ingereket, majd a továbbküldi a különböző testrészekhez, szervekhez. A masszázs során alkalmazott fogások a kezelés célja szerint serkentik vagy nyugtatják az idegrendszert. Pihenteti és regenerálja a szervezetet, simogatja a lelket, a biztonság és gondoskodás érzését nyújtja. Nyugtató, stresszoldó hatása mellett a masszázs a betegségek, panaszok kialakulásának is elejét veszi. Az idegrendszer nyugalmi állapotba kerül, a mély légzés elősegíti a belső feszültségek oldódását és a negatív gondolatok elűzését. Hatással van belső szerveinkre, bizonyos hormonjaink termelődésére, emésztőrendszerünk működésére, anyagcserénkre, elősegíti szervezetünk méregtelenítését.
Aromaterápiás krémmel, halk zenével együtt alkalmazva jótékony hatása tovább fokozható.

A masszázs a svéd masszázs fogásaira épül. A masszázságyra fekszik a vendég és segítségként lágy zene és kellemes illatok, aroma terápiás krémek segítenek az ellazulásban!
Olyan ritmikus, gyengéd mozdulatokkal végzett masszázs, amely kezelő simításokkal, dörzsölésekkel éri el a nyugalmi, pihent és feszültségmentes állapotot. A relax masszázst az aromaterápiás masszázsolaj és annak illata teszi hatékonyabbá, így a masszázs lelki szinten is pihentet.
A relax masszázs célja a mozgékonyság, vitalitás megőrzése, visszanyerése, tartásbeli problémák javítása, fájdalmak csökkentése. Áthangolóterápia – a szervezet szimpatikotóniás állapotából paraszimpatikotóniásba történő áthangolása, a homeosztázis (belső egyensúly) visszaállítása.
Reakcióterápia – keringésjavítás, izomtónus helyreállítás stb.

Kezelés időtartama: 50’

Milyen problémák esetén ajánlott:
– stresszoldás, lazítás
– izomláz, görcsoldás
– fájdalomcsillapítás
– a bőr, a keringés, a nyirokrendszer állapotának javítása
– általános közérzetjavítás
– krónikus fáradtság ellen
– a teljesítőképesség fokozása, az izmok állapotának javítása
– egyes fejfájások kezelése
– pszichoszomatikus eredetű panaszok kezelése

Hány éves kortól ajánlott: Nincs szemályozás

Milyen rendszerességgel ajánlott: Egyénre szabottan! Havi beiktatással,heti rendszerességgel fokozhatjuk a várt eredményt!

A kezeléssel kapcsolatos fontos tudnivalók:
– Milyen ruhában történik? Szabaddá tesszük a kezelendő testfelületet. A masszázsnál azt a testrészt letakarjuk, amin nem dolgozunk, és az adott izomcsoporton végezzük el kezelést. Tehát a masszázst szabad bőrfelületen végezzük, fürdőruhában vagy fehérneműben. A masszázshoz az alsóneműt nem kell levenni.
– Kell-e bármit vinni a kezelésre? Nem szükséges!
– Szükséges-e utána zuhanyozni? Aki teheti, a hatékonyság érdekében a masszázs után ne zuhanyozzon le rögtön, hagyjon kis időt annak, hogy a jótékony hatás érvényesüljön.Higiénia szempontokat figyelembe véve, célszerű előtte zuhanyozni! Ez nemcsak higiéniai szempontból előnyös, hanem ellazítja, felkészíti a testet a masszázsra, ezáltal fokozza annak hatékonyságát, továbbá a kezelés során használt olajok, krémek is könnyebben felszívódnak a tiszta bőrön át.
– Előtte kell-e figyelni táplálkozásra, folyadékfogyasztásra? Ne érkezzünk tele hassal, se éhgyomorra!Fontos a folyadékfogyasztás a mindennapokban úgy, mint masszázs előtt is!
– Utána mire kell figyelni? Egy relax masszázs után sokkal több idő kell, hogy a szervezet visszatérjen a hétköznapi teendőkhöz! Fontos, hogy ennél a masszázsfajtánál, hagyunk időt önmagunknak, és fokozatosan térjünk vissza valóságba, mindenki saját tempójánál is kicsit lassabban hagyja el a masszázs ágyat, helyiséget! Célszerű olyan időpontot választani a masszázsra, ami után nincs közvetlenül sürgős dolog és így lesz ideje élvezni az ellazulás élményét. Masszázs után fogyasszon sok folyadékot (tiszta vizet), hogy a felgyülemlett salakanyag távozhasson!

Kezeléseink jótékony hatással lehetnek a betegségére, enyhíthetik a tüneteket és elősegíthetik a gyógyulást, azonban kérjük, hogy a kezelések megkezdése előtt tájékoztassa kezelőorvosát, illetve kérje ki


.