Jobban szeretsz a pároddal vagy barátoddal lazítani? Akkor a páros masszázst nektek találták ki. A masszázs során egyszerre kettő masszőr masszíroz benneteket, így együtt tudtok lazítani a kezelés során, nem kell várnotok egymásra. Időt spóroltok meg, és az élményt együtt élitek át. A masszázs különböző fajta lehet: relaxáló, stresszoldó, svédmasszázs. A kezelés kellemes illatú természetes aromaolajjal történik. A masszázs hangulatos környezetben, halk és kellemes zene mellett történik így tudtok lazítani, melynek során felfrissültek és könnyedek lesztek.


  • Kategória: Masszázsok
  • Szolgáltatás időtartama: 01:00 Óra
  • Cím: Pécs, Kodolányi János utca 23, Magyarország (Térkép)
  • További információk: BEAUTY GARDEN SZÉPSÉGSZALON - IDŐPONT FOGLALÁS TELEFONON!!!!
  • Ár:16000Ft

 

Leírás

Oszd meg a masszázs élményét pároddal, rokonoddal, barátoddal! A páros masszázs a minőségi időtöltésről szól, melyet egy időben, együtt élvezhettek.

Szakképzett kollégáink a svédmasszázs fogásait (simítás, dörzsölés, gyúrás) alkalmazva feltöltik a teljes testet, így garantáltan felfrissülve és ellazulva távoztok tőlünk.

A svédmasszázs teljes testre kiterjedő erőteljesebb, frissítő, élénkítő masszázs. Ajánlott az izmok, a bőr és a vérkeringés felfrissítésére, egyúttal a betegségek megelőzésére, gyógyítására.

Fellazítja a letapadt izmokat, csökkenti a hát- és gerincfájást, a különböző izomfájdalmakat. Segít a szellemi és érzelmi feszültségek enyhítésében, melyek gyakran túlfeszült izmok formájában nyilvánulnak meg. Fokozza a vénás és nyirokkeringést, az anyagcserét, ezáltal segíti a test méregtelenítését. Kiegyensúlyozó, tápláló hatással van a bőrre. Csökkenti az ülőmunka káros hatásait. Segít megszüntetni az alvászavarokat. Regenerálja és vitalizálja az egész testet.

Ha egy kellemes és maradandó élményre vágysz keress minket bizalommal.

Judit és Péter

70-605-9029