A masszázs az ősidők óta alkalmazott és közkedvelt terápia. Manapság számtalan változata elterjedt a világban, azonban mindegyik az alapjául a személyre szabott manuális kezelés szolgál.


  • Kategória: Masszázsok
  • Időtartam: 01:00 Óra
  • Cím: Pécs, Kodolányi János utca 23, Magyarország (Térkép)
  • További információk: BEAUTY GARDEN SZÉPSÉGSZALON

Ár:6000Ft

Nap kiválasztása
 
Válassza ki az időt

Leírás

A terápia során olyan masszázstechnikákat (simítás, dörzsölés, lazítás, stb.) alkalmazok, amelyek elősegítik az ízületek regenerációját, ellazítják a merev és letapadt izmokat, és a kezelt területen vérbőséget okozva csillapítják a fájdalmat is.

A masszázs gyakran ajánlott kiegészítő kezelésként gyógytornához, mert a masszázzsal ellazított és bemelegített izmok könnyebben és jobban terhelhetőek a torna során.

Ez a terápia mára a legelterjedtebb masszázsformává vált, valamint számos új eljárás alapja lett.

A módszer az egész test izmainak átmasszírozására irányul. Lazítja az izmokat, csökkenti a hát- és gerincfájdalmakat, fokozza az anyagcsere folyamatokat, így a test salakanyagai gyorsabban távoznak. Helyi vérbőséget okozva fokozódik a vérkeringés, a bőr visszakapja az eredeti fiatalos rugalmasságát, csökkenti a stressz okozta hatásokat.

Amerikai kutatók megfigyelése szerint a gyulladásos jellegű térdízületi megbetegedéstől, arthritis-től szenvedő páciensek számára szintén tartós javulást eredményezhet a tradicionális svédmasszázs. Egyre több orvos javasolja arthritis-es betegei számára, hogy a gyógyszeres terápia mellett járjanak gyógymasszázsra. A masszázs hatására a térd rugalmasabb lesz, hajlékonyabbá válhat, ennek hatására a páciens könnyebben, és többet mozog, ami már önmagában is gyógyulást hozhat.