A természetes gyógymódok híve vagyok és az illóolajok rajongója. Természetgyógyászként a lehető legjobb megoldásokat keresem családom és klienseim élethelyzeteire és problémáira -így találtam rá a dōTERRA illóolajaira. Olyan dolgokra kerestem természetesebb megoldást, mint a fejfájás, hasfájás, nyugtalan alvás, feszültség, megfázás, magas vérnyomás, pajzsmirigy alulműködés… Már több mint 2 éve használom és ajánlom a termékeket, ezért elég nagy tapasztalatot szereztem a termékek terápiás használatában. Ha szeretnél vásárolni ezekből a csodálatos termékekbő, akkor van lehetőség dōTERRA rendelést leadni nálam, illetve a csapatom tagjaként törzsvásárlóként vagy Wellness Tanácsadóként belépni. dōTERRA Wellness Tanácsadói azonosítóm: 5334221 https://www.mydoterra.com/hazimasszor/#/ Az aromaterápiás tanácsadás a doTERRA illóolajaira vonatkoznak, mert azok garantáltan képviselik azt a terápiás minőséget és tisztaságot, amivel ezeket a hatásokat el lehet érni. Mindegyik CPTG tanúsítvánnyal rendelkezik, ez azért tartom fontosnak, mert hogy illóolaj és illóolaj között is óriási különbségek lehetnek, gyakran az annak nevezett dolog csak magát az illatot tartalmazza, a hatóanyagot nem, sőt rosszabb esetben épp olyan szintetikus úton van előállítva az illat, mint bármilyen vegyi holmi.


  • Kategória: Aromaterápia
  • Szolgáltatás időtartama: 60 Perc
  • Cím: Pécs, Rákóczi út 46, Magyarország (Térkép)
  • További információk: Masszázskuckó - Kereskedők Háza fszt.9.
  • Ár:Ingyenes

 

Leírás

A három legfontosabb ismérve a doTERRA esszenciáknak


  1. 100% tiszta, természetes, bio, biztonságos (lásd CPTG tanúsítvány)

  2. Hatékony, akár hatékonyabb is, mint a modern orvoslás. 

  3. Költséghatékony - pl. 1 csepp borsmenta olaj 28 csésze borsmenta tea hatóanyagát tartalmazza, tehát 1 cseppel érsz el olyan hatást, mintha megittál volna 28 csésze teát pl. gyomorproblémákra. És ez a többi doTERRA illóolajnál sincs másként, a rendkívül magas és koncentrált hatóanyagtartalmuknak köszönhetően nagyon kis mennyiség elegendő belőlük.


Mi is az aromaterápia, lássuk hogyan tudjuk ezeket mi magunk is használni. 


💧 Ezeket az esszenciákat **aromatikusan** vagy diffúzorban (ultrahangos hidegpárologtató) használjuk, vagy tenyérből inhaláljuk, esetleg egy a környezetünkben lévő tárgyra cseppentjük. Gyakran az is elég, ha csak az üvegbe beleszippantunk. Hogy ez miért fontos és hogyan tud segíteni a különféle problémáinkon, ezt egy személyes konzultáción tudjuk átbeszélni.


💧 Gyakran használjuk az olajokat a **bőrünkön** is, és nem csak kozmetikai célokra. Sőt. Kifejezetten hatékony például pulzuspontokra kenve, hogy rövid úton bejussanak a hatóanyagok a véráramba, vagy a gerincvonal mentén is alkalmazhatjuk, hogy az idegvégződésekhez jussanak el. Bármily meglepő, de kiválóan működnek talpra kenve is, ez a módszer kifejezetten előnyös azoknál az esszenciáknál, amelyeknek az illatát kevésbé szeretjük, de a hatóanyagukra szükségünk lenne. És aki jártas a csakrákban, az persze ott is alkalmazhatja a célnak megfelelően. A bőrön történő alkalmazáskor gyakran hígítjuk az olajokat más tiszta növényi olajjal, ez függ magától az illóolajtól, a felhasználás céljától és persze az alanytól, például mennyire érzékeny a bőre.


💧 De a legmeghökkentőbb formája az olajok felhasználásának a **belső** alkalmazás. Ez viszont tényleg csak a doTERRA esszenciákra érvényes, és azok közül sem mindegyikre. Ismeretlen forrásból származó és a belső fogyasztást a címkén nem ajánló termékeknél ezzel még véletlenül se próbálkozzunk.

Ha szeretnéd tudni, mit-mire-hogyan kell használni és hogyan juthatsz hozzá ezekhez a fantasztikus esszenciákhoz, írj üzenetet és segítek!

dōTERRA Wellness Tanácsadói azonosítóm: 5334221

https://www.mydoterra.com/hazimasszor/#/