A bioenergetikai, biorezonanciás állapotfelméréssel, Ön mindent megtudhat önmagáról a legapróbb részletekig, és azonnali kezelésben részesül! A gép képes a meglévő gyógyszereket, táplálék-kiegészítőket bevizsgálni és megmutatni, hogy a szervezetének szüksége van –e rá, milyen %-ban hasznosítja vagy mérgezi a szervezetét... stb…


 • Kategória: Állapotfelmérés
 • Időtartam: 01:00 Óra
 • Cím: Pécs, Kodolányi János utca 23, 7632 Magyarország (Térkép)
 • További információk: BEAUTY GARDEN SZÉPSÉGSZALON

Ár:10000Ft

 

Leírás

Hogyan működik a 8D-NLS Diagnostic analizáló műszer?

8D-NLS Diagnostic műszer múltja

A modern bio-energia kutatásokkal, amelyeket 1920 óta, növényeken és állatokon végeztek, arra a következtetésre jutottak, hogy létezik  egy mérhető mágneses tér a biológiai rendszerekben, amelyek meghatározott rezgésszámmal rendelkeznek.

Az 8D-NLS Diagnostic Bio Szkenner adatbázisának központjában 5718 rezgésminta van, amit több mint 100 000 beteg , több mint 1000 kérdésre kiterjedő  vizsgálati eredményei, és a tesztkezeléseket tartalmazó információ alapján állítottak össze.

A kifejlesztett hardver-szoftver-komplex lehetővé teszi az agyi neuronok bioelektromos aktivitásának detektálását, rögzítését és elemzését.

Az elemző program dekódolja a jeleket, amelyek kiértékelésénél összehasonlítja az etalon spektrális jelekkel (rezgésmintákkal), és az eredményt anatómiai szervmetszeteken jeleníti meg különböző színű és jelzésű számokkal.

A QMR 8D-NLS Diagnostic bio szkenner célja, hogy a legpontosabb eredményeket nyújtsa, ezért a vizsgált szervre és az agyra koncentrál. Az agy kisugárzása az, ahol elkezdjük összegyűjteni az információkat, a szervezetben zajló folyamatokról. A fülre helyezett fejhallgató mint antenna érzékeli az agy biofoton elektromágneses sugárzását. Ezeket a jeleket a készülék digitalizálja, és elmenti.

A QMR NLS Diagnostic  műszer sejt szinten minden elváltozást azonosít. Kimutatja,  hogy az elváltozást baktérium, vírus, parazita, egyéb más biokémiai változás, vagy   mérgezés okozta.

Az azonosítás az egyedi frekvencia spektrum mintázatok alapján lehetséges. Az érzékelt jeleket összehasonlítja az etalon mintákkal, ami alapján felismerhetőek az elváltozások, és már a kifejlődési szakaszban célzott kezeléssel megállítható a betegség kialakulása.

Az 8D-NLS Diagnostic QMR műszer biofoton érzékelése

8D-NLS LRIS DiagnosticA szervezetben az anyagcsere, a szervi működési folyamatok irányítása bio-elektromágneses jelekkel, bio-elektromágneses rezonanciákkal és úgynevezett biofotonokkal történik.
Ezen jelek összessége másodpercenként ezermilliárdnyi, amelyek egészséges átvitel során akadálytalanul közvetítik az információkat.
Zavar esetén azonban megbomlik az egyenletes információáramlás (jeltovábbítás), ami elváltozást okoz a biológiai működésünkben, és ezt a bekövetkező változást érzékeljük a betegség tüneteként.

Testünk minden egyes sejtje piciny elektromágneses egység. A vegetatív létfenntartó rendszerünk, mint egy software, egy program, működteti a szervezetünket.
A tudatalatti program, az agyunkat használva bio-elektromos impulzusokat generál, amely bio-elektromos impulzusok, biofotonok, tartalmazzák a hormonrendszer, és a szervek működtetéséhez szükséges  információkat.

8D-NLS LRIS DiagnosticTehát szervezetünk irányítása bio-elektromos impulzusokkal, biofotonokkal történik.
A biokémiai folyamatokat vezérlő hormonrendszer irányítása is ezzel a bio-elektromágneses bio-foton-kommunikációval történik, amely a sejtek biokémiai folyamatainak összehangolásáért felelős. Ezek a bio-elektromágneses rezonanciák mérhetőek a készülékkel.

A speciális jelfeldolgozó program az adott szervmetszetre jeleket rajzol  a mérési adatok alapján. Ebből következtetni lehet, a szervezetben végbemenő folyamatok pillanatnyi állapotára.

A QNR 8D-NLS Diagnostic műszer összehasonlítja a páciens testmezejében lévő QED (Kvantum Elektro Dinamika) – információt a számítógépben lévő adatbázis 5718 spektrális etalon adataival és kimutatja, hogy hol vannak hibák, vagy elváltozások, a páciens biológiai erőterében.

8D-NLS vs MRI / CT

A 8D-NLS berendezésnek a tudása az MRI illetve CT vizsgálatok tudásához hasonlítható.

(az MRI beszerzési ára kb. 300 millió forint).

Bal oldalon az MRI felvétele látható, jobb oldalon az NLS  QMR Szkenner képi ábrázolása.

8D-NLS LRIS Diagnostic vs. MRI

A biorezonancia szkenner műszerrel mérhető a  páciens biológiájának, vagyis qvantum-energia rezgéseinek elhajlásai és torzulásai. Ennek alapján meghatározható, milyen frekvenciaspektrumú energiára van szüksége a biofoton kommunikációjának, a sejtek optimális energiaszintjének, és más összetevők kiegyensúlyozott működésének helyreállításához.

A QMR Mini Szkenner a rezonancia frekvenciák alapján mérni tudja:

 • vitaminokat: A, B1, B2, B3, B6, B12, C, D3, E, K ,
 • ásványi anyagokat: Kálcium, Vas, Cink, Szelén, Foszfor, Kálium, Magnézium, Réz, Kobalt, Mangán, Jód, Nikkel, Fluor, Molibdén, Vanádium, Ón, Szilícium, Stroncium, Bór
 • nyomelemeket
 • aminosavakat: Lizin, Triptofán, Fenilalanin, Metionin, Treonin, Izoleucin, Leucin, Valin, Hisztidin, Arginin
 • nehézfémeket: Ólom, Higany, Kadmium, Króm, Arzén, Antimon, Tallium
 • és az egyéb toxikus anyagok jelenlétét és mennyiségét.
 • Gyógyszer, Alkohol, Por, Füst, Festék, Hajfesték, Állati szőr, Fém, Tengeri hal ételek, Tej, allergiás érzékenységet.

8D-NLS LRIS DiagnosticFrekvencia Terápia funkció. A QMR NLS Biorezonancia Szkenner műszer technológiája tartalmazza a Frekvencia Terápia funkciót.  5718 spektrális etalon frekvenciát tud kisugározni, a Frekvencia Terápia kezelés során az antennaként működő fejhallgatón keresztül.

A műszer analízise alapján,  idejében felismerhető minden tünet, és Biofoton  frekvencia terápia kezeléssel helyrehozhatóak az elváltozások.

Egy adott esetre specializáltan az 5718 spektrális etalon frekvencia közül kiválasztott etalont, a készülékhez tartozó rezonancia kehely besugározza a benne lévő kristályba, vagy vízbe, vagy olajba. Ez a preparátum homeopátiás szerként használható.