Az SLD biztosíthatja a test kényelmét és a mozgás könnyedségét. Hagyja, hogy a teste SLD- nak köszönhetően könnyed legyen, valamint sikeresen helyreálljon a mindennapi tevékenységek és a fizikai túlterhelés után. Ugyanakkor hozzájárulhat az ízületek regenerálásához, a porcszövet elhalásának megakadályozásához, továbbá az ízületek rugalmasságához és azok mozgásképességének növeléséhez, az ízületi fájdalmak megszűntetéséhez, valamint az anyagcsere folyamatok normalizálásához. Az APLGO pasztillák szíve az Acumullit SA egyedülálló technológia, mely forradalmasítja a wellness-ipart, és már emberek ezrei érzik a változást. Ez egy forradalmi fejlődés az egészséges táplálkozás területén, amely az alapvető vitaminok maximális koncentrációját biztosítja a szervezet számára.


12000Ft 
  • Márka: APL
  • Szállítás:  

Tudj meg többet


Az SLD teljes értékű élelmiszerek egyedi keveréke, amely a következőképpen segítheti és

támogathatja a test normális működését:

- lenyugtathatja a testet a mindennap bekövetkező fizikai túlterhelés után;

- biztosíthatja a test számára a könnyű mozgást és rugalmasságot;

- választ jelenthet a fizikai túlterhelésből fakadó gyulladásra;

- hozzájárulhat a csontok egészségéhez.

100% természetes eredetű összetevők.

Dobozonként 30 adagos kiszerelés, 2x15 darab pasztillát tartalmazó kényelmes

blisztertokban.

Összetevők: Gyömbér (gyökér), Markoló növény (gyökér), Édesgyökér (gyökér), Zöld tea

(levél), Kurkuma (gyökér), Körte, Vad eper

Jellemző íz: Mentás körte

Az Acumullit SA technológiáról, a termékekről és a cégről itt is olvashatsz: (google chrom keresőben állítsd be a fordítást magyar nyelvre) https://us.aplgo.com/en/acumullitsa/

Miért olyan hatékony az ACUMULLIT SA technológia?Az emberi szervezet egy nyílt, organikus rendszer, amely anyagból, energiából és információkból áll.

Rendszerek: Amelyek magukba foglalják a csontokat és szerveinket. Működésük attól függ, hogy milyen mértékben képesek a szükséges tápanyagokat beszerezni, illetve felhalmozni az optimális működés érdekében, hogy megvédje a szervezetet és csontokat a különböző külső támadásoktól, vagy a nem vágyott behatásoktól. Ez táplálja azt a folyamatot, amit úgy hívnak, hogy metabolizmus.

Energiaszint: Ez egy teljes mértékű kommunikációt biztosít a test különböző rendszerei között. Testünk egészséges sejtjei negatív töltéssel rendelkeznek, amelyek függvényében működik a kommunikáció a különböző testi funkciók között, illetve hogy azok milyen mértékben vannak feltöltve. A méreganyagok nagyon gyakran tönkreteszik ezt a hatást a pozitív ionokkal a testünkben. Ennek ellenére a természetben a negatív ionok magukhoz vonzzák a pozitiv ionokat, és szó szerint elnyelik őket. Éppen ezért szükségesek ezek, hogy a test természetes védekezési rendszere működhessen. Minél több káros, pusztító pozitív ion van a szervezetünkben, annál súlyosabb a pusztító hatása a szervezetre vonatkozóan, minél több negatív ionnal rendelkezünk, annál hatékonyabban tud a testünk, illetve szervrendszereink teljesíteni, és önmagukat megvédeni.

Energiaforrás: A növények a természet legtermékenyebb, negatív ion forrásai, mivel ezek vezetik a föld negatív energiáját. Az APLGO kiválasztotta azokat a prémium minőségű gyógynövényeket, melyek a legértékesebbek, és tudományos szempontból leg megalapozottabb hatást gyakorolnak az emberi szervezet fenntartására, illetve fiatalítására. a negatív ionok optimális vibrációja által, a bennük lévő növényi összetevőknek köszönhetően, amelyeket az ACUMULLIT SA technológiával a gyártás során felhasználnak.

APLGO ELŐNYÖS TULAJDONSÁGAI: Az Acumullit SA innovatív technológiának köszönhetően mindenkinek lehetősége van kipróbálni ezt az egyedülálló terméket. Ez a technológia lehetővé teszi számunkra, hogy a termékekben kiaknázzuk a gyógynövények, növények és gyümölcsök természetes erejét. Minden drazsé kis torpedó, egyenesen a sejtjeinkhez irányítva, amely a testünket táplálékkal és ásványi anyagokkal látja el. Tele vannak energiával és pozitív természetű információkkal. Hatással vannak az emberi test mindhárom összetevőjére. Az APLGO-nál nagyon gondosan ügyeltek a drazsék minden egyes elemének kiválasztására. Az APLGO termékek megváltoztathatják a világot!

Egyedi:Termékeinkhez hasonlót a világon máshol nem találhat. Az Acumullit SA technológia lehetővé teszi az egész élelmiszer növénytani összetevőinek előnyös tulajdonságainak megőrzését és javítását. A legkorszerűbb extrakciós, (szétválasztási művelet) folyamat, beindítja a növényi vegyületek aktiválódását, így a hatóanyagok nano-részecskéit a növényben lévő egyéb anyagok nélkül el lehet különíteni. Ez a gyümölcsök, gyógynövények és magvak sejtmembránjainak elvékonyodását, valamint a botanikai komponensek, például mikro- és makroelemek, fitonutrientek, bioflavonoidok és szerves savak felszabadulását eredményezi, így biológiailag jobban hozzáférhetővé válik. Az izolált részecskék negatív töltésű nano elemeket képeznek, ami a felszívódó tápanyagok aktivált keverékét hozza létre. A tartósított és továbbfejlesztett teljes élelmiszer-növényi kivonatok aktivált keverékét ezután egy karamellás masszához adják, amelyből a rombuszcseppeket készítik.

Biztonságos: Drazséink gondosan kézzel válogatottak, növényvédő szerektől mentesek, nem módosítottak genetikailag, gluténmentesek és nincsenek káros összetevők bennük. Megfelelnek az összes szükséges megfelelőségi tanúsítványnak, valamint Halal és Kosher tanúsítvánnyal rendelkeznek. Az USA-ban az APLGO be van jegyezve a FDA-nál, aki minden terméket megvizsgál.

Kényelmes: Vegyél egy ízletes drazsét, tedd a szádba, és tartsd addig, amíg fel nem oldódik - bárhol és bármikor. Ennyi - nem kell semmit sem kevergetni vagy rázni. Semmi sem lehet egyszerűbb.

Finom: Termékeink másik előnye a nagyszerű, természetes íz, melyek valódi gyümölcs kivonatok.

Elegáns: A tévében vagy a magazinokban nem lát semmilyen reklámot termékeinkről, de miután kézbe kapja stílusos dobozunkat és kipróbálja termékeinket, örömmel osztja meg őket barátaival és családtagjaival.